extension human hair

tot el que necessites saber sobre el món de l'extensió amb el cabell humà


Extension Human Hair :

Recollir tot el que necessita saber sobre el món de la extensió del cabell humà: com aplicar, quins són els millors mètodes i innovacions, quant costen si estan fets de cabell natural i en el cas de cabell sintètic. Mètodes per tallar, pentar, cosir o soldadura freda amb queratina. L'extensió de les integracions són els cabells humans artificials. A diferència de perruques, les extensions de cabell no tenen la funció de crear un pentinat fictici al cap, però l'espessiment o l'allargament del cabell ja. Es poden fer amb els cabells humans reals, o amb altres fibres sintètiques. Els efectes de l'extensió simulen un tipus de cabell que normalment no es podia fer amb el seu cabell natural. Diverses actrius, cantants i celebritats han utilitzat extensions durant anys. Existeixen diferents tècniques d'aplicació de l'extensió, insereixen la perruqueria. La primera tècnica és adjuntar l'extensió a través de la base de la queratina del cabell. Estèticament, aquesta tècnica té el millor resultat possible, però les coles fixatives poden danyar el cabell real i crear irritació i reacció al·lèrgica a la pell. La segona tècnica (anomenada brasilera) és lligar les cadenes d'extensió a les dels cabells reals. El resultat d'aquesta tècnica és apreciable, però la durada al llarg del temps es limita a uns tres mesos. La tercera tècnica (anomenada africana) és la creació de trenes paral. lel al seu cabell, que són, literalment, cosides cadenes d'extensió. Aquesta tècnica és la més ràpida de sempre, però l'efecte de la veritable regeneració del cabell és bastant notable. Avui en dia, altres tècniques s'utilitzen per arreglar bandes de cabells més ràpides ja teixides com clips de muntatge o cinta de doble cara.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Extension Human Hair, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Extension Human Hair, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Extension Human Hair, equip de perruqueria, assecador de cabells professionals, planxes de cabell, talls de cabells, curling de ferro, pinzells, pintes, accessoris de saló de bellesa, articles de cabell professionals, Extension Human Hair, novetat; agraves; accessoris de perruqueria, eines estètiques, placa d'ió per al cabell, dones de dones, caps de pèl, rínxols de cabell, trena afro, tisores de tall de cabell, extensions de cabell natural amb pinces, Extension Human Hair, Clipper, programari de gestió per a perruqueries, carpetes de color de cabell, DVD Talls de cabells, tisores matsusaki, saló de bellesa butaca, articles d'un sol ús, equips d'extensió de cabell, tisores de perruqueria professional, Extension Human Hair, trens per al cabell, Esterilitzador, paper d'alumini per a meches, assecadors, toupets, perruques de cabell natural, làmpades de bronzejat, articles d'un sol ús de producció, la tela no teixida TNT, Extension Human Hair, quimono d'un sol ús, capes d'un sol ús, roba de perruqueria, els assecadors de cabells Ion, perruqueries, estètica, bossa de cabell plaques, bellesa, lloc oficial, Extension Human Hair, Novit à, cabell, fabricat a Itàlia, cascos assecador de cabells per a perruqueries

X

privacy